BUGHIU Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Defect interesant;nu merge sunetul la radio decat pe dvd si video!! Se opreste pe un post la cautarea automata ,dar nu se aude decat un zgomot de fond reglabil in intensitate din potentiometrul de volum sau din telecomanda atat pe FM cat si pe AM!! Din tuner iese semnal audio R,L nu este defect tunerul si semnalul se poate auzi in casti(nu am folosit osciloscopul)pana la intrarile R&L a integratului AK4586VQ,asta dupa ce semnalul trece prin alte doua integrate:MM1231 si MC4580.De aici incepe ''problema''!! De intrat intra semnal dar de iesit.....NIMIC!!! Acest integrat il banuiesc a fi defect,dar .....nu stiu sigur deoarece este ceva de genul:'' MULTI CHANNEL AUDIO CODEC WITH DIR'' si neavind schema aparatului este destul de greu de urmarit traseele de cablaj,doar data sheetul integratului nu ajuta prea mult !!!!Ceva idei??Sau un integrat (AK4586VQ) din ...dezmembrari?!?P.S.-Aparatul este o clona a unui sistem LG de la care am o telecomanda functionala dar care nu functioneaza la TARGA cu toate ca sant aproape identice !!! Link to comment
Recommended Posts