Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung le32b350 f1w


Recommended Posts

Va salut stimati colegi . Va cer sprijinul in a depana acest lcd produs de samsung care este echipat cu panelul ltf320ap06 facut tot de samsung si care mi-a venit la depanat cu dungi alb negre verticale si o banda de purici in partea de jos a displayului in lipsa semnalului de antena si colorate in diferite nuante de maro in prezenta semnalului de antena. Informatiile pe care le afiseaza despre canal sau menu-ul acestui tv apar corect. Am incercat sa-i introduc semnal vga de la pc si dupa mesajul de ajustare automata care apare corect apar dungi de latime mare verticale albastre si albe in miscare iar in partea inferioara se zaresc din cand in cand detalii ale imaginii de pe pc.Ce ar putea fi?Au fost verificate vizual panglica dintre t con si mainboard precum si cea dintre lvds si panel fara a se constata vreo problema.Lampile se aprind corect imaginea asta cu dungi fiind afisata luminos(normal) Am masurat tensiunile de 13v si 5 v de pe mainboard si 13v de pe lvds si sunt corecte (mai ales ca informatiile despre menu si sunetul sunt corecte).As dori un sfat daca cineva sa confruntat cu asemenea problema clientul explicandu-mi ca folosea tv foarte mult timp pornit datorita faptului ca are copil mic iar intr-o dimineata cand sa trezit a gasit tv mergand astfel.

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

panelul nu cred sa aibe nimic. fereastra meniului e destul de mare aprox 60 la suta din suprafata totala iar toate informatiile din ea sun corecte. liniile alea de care iti zic eu ca apar in locul imaginii sunt dinamice ca si cum ar lipsi o sincronizare.

Link to comment
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines