cearda Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 As dori sa stiu cu ce as putea inlocui acest Integrat? :tc9482n,daca se poate inlocui cu altul. Link to comment
misuraelectronic Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 acest circuit integrat este fabricat de catre firma toshiba , in doua capsule diferite ...! in momentul actual nu exista nici un fel de echivalent pentru el...! Link to comment
cearda Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 acest circuit integrat este fabricat de catre firma toshiba , in doua capsule diferite ...! in momentul actual nu exista nici un fel de echivalent pentru el...! M-am exprimat eu gresit nu vreau o alternativa la el ci vreau o denumire (alt integrat) care sa faca acelasi lucru.Chiar daca are o singura iesire stereo. Link to comment
Marian Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Pai tocmai ca ai nevoie de un alt CI care a fie identic pin la pin cu asta ori asta inseamna sa fie echivalent cu asta ceea ce @misuraelectronic deja ti-a zis ca nu exista. Link to comment
Recommended Posts