nelutuPO Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Buna ziua , am o masina de spalat Indesit WIN121 care functioneaza normal, numai ca atunci cind se alimenteaza cu apa la toate ciclurile de spalare , se aude un zgomot ciudat , un fel de ciriit , daca opresc alimentarea cu apa nu se mai aude. Deasemenea dupa terminarea alimentarii cu apa si inceperea programului propriu zis dispare si acel zgomot. Un sfat de la cei care au avut aceasta problema ar fi folositor. Cu stima Nelu G Link to comment
leoncris Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Electrovalva de alimentare cu apa cu probleme , sau tensiunea de alimentare a acesteia ... mica. Link to comment
nelutuPO Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Imi recomanda cineva de unde as putea cumpara electrovalava cu seria C-127/0 ; 3389000 ; 16001667 ptr modelulWIN121 ?. Cu stima Nelu G Link to comment
capabilu Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 a mea face asa de 4-5 ani si merge inca nu e o problema majora si m-am obisnuit cu zgomotul mai grav e ca la centrifugare mai fuge prin casa Link to comment
leoncris Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Ai masurat tensiunea pe ... electrovalva ? Link to comment
nelutuPO Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Sincer nu am masurat, dar nu cred ca tensiunea este de vina ptr ca la prima alimentare cu apa face asa si undeva la jumatatea ciclului ,in rest este ok Link to comment
Recommended Posts