Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32C4000PWXZT

sorintv

Recommended Posts

Buna! Tv-ul s-a defectat in urma unui soc de curent de la trasnet. Sunet este, lcd-ul are rastru, dar nu se lumineaza lampile. Modul sursa + invertor este BN44-00349B. FSQ0565R care alimenteaza invertorul, nu lucreaza. Comenda ON/off pt. invertor este (0-5v). Am masurat componentele din jurul lui, si nu am gasit nimic deosebit. Pe pin 3 am 15v. Am schimbat optocuploarele, si am pus in locul lui STRW6252 nou, si nimic. Intrebarea mea este daca FSQ0565R este echivalent direct cu STRW6252. Pe unele scheme am vazut ca pin 6 de la STRW6252 se leaga la un cond. de 4,7n si in alta parte. FSQ0565R are pin 6 liber. Atasez si schema pe care o detin. As putea face o proba cu ups001? Multumesc!

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorintv

3

• Iachim

2

• raileanu florin

1

Top Posters In This Topic

Imi cer scuze. M-am exprimat gresit. TV-ul este Led. Deci, nu lucreaza sursa care alimenteaza LED-urile.Nu am nici un scurt pe iesirea din traf-ul comandat de FSQ0565R (recuperate), ca sa-mi intre in protectie. Nici macar un impuls de o fractiune de secunda pe dioda recuperata.

Intrebarea mea este daca FSQ0565R este echivalent direct cu STRW6252.

Conform datasheetului nu sunt echivalente, si mai dupa putere, si pinii sunt diferiti.Este o problema de procurat FSQ0565R? у foarte raspindit. :da

Mersi d-le Iachim. Mi-am dat si eu seama mai tarziu,ca configuratia pininilor difera. Numai la A##O am gasit cu 135 roni fara transport. Asa ca am sa cumpar o placa noua, ca sa nu ma trezesc ca mai am si alte defecte.Inca o data multumesc!