Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32C4000PWXZT


Recommended Posts

Buna! Tv-ul s-a defectat in urma unui soc de curent de la trasnet. Sunet este, lcd-ul are rastru, dar nu se lumineaza lampile. Modul sursa + invertor este BN44-00349B. FSQ0565R care alimenteaza invertorul, nu lucreaza. Comenda ON/off pt. invertor este (0-5v). Am masurat componentele din jurul lui, si nu am gasit nimic deosebit. Pe pin 3 am 15v. Am schimbat optocuploarele, si am pus in locul lui STRW6252 nou, si nimic. Intrebarea mea este daca FSQ0565R este echivalent direct cu STRW6252. Pe unele scheme am vazut ca pin 6 de la STRW6252 se leaga la un cond. de 4,7n si in alta parte. FSQ0565R are pin 6 liber. Atasez si schema pe care o detin. As putea face o proba cu ups001? Multumesc!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Imi cer scuze. M-am exprimat gresit. TV-ul este Led. Deci, nu lucreaza sursa care alimenteaza LED-urile.Nu am nici un scurt pe iesirea din traf-ul comandat de FSQ0565R (recuperate), ca sa-mi intre in protectie. Nici macar un impuls de o fractiune de secunda pe dioda recuperata.

Link to comment

Mersi d-le Iachim. Mi-am dat si eu seama mai tarziu,ca configuratia pininilor difera. Numai la A##O am gasit cu 135 roni fara transport. Asa ca am sa cumpar o placa noua, ca sa nu ma trezesc ca mai am si alte defecte.Inca o data multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines