Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor intel pentium 4


vanila

Recommended Posts

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probabil e vorba de mufa care aduce 12V la sursa procesorului, are doua fire galbene si doua negre.

 

Oricum nu conteaza despre ce mufa este vorba, nu avea cum sa se strice ceva daca lipseste alimentarea, poti sa strici ceva doar daca fortezi o mufa invers sau le incurci cumva intre ele.

 

Spune care e de fapt problema/manifestarea defectului.

Link to comment

cea cu patru. am vrut sa cumpar un proc de la cineva.mi a pus procu in placa si mergea doar ventilatorul atat.vazand ca nu merge l am scos si l am pus pe al meu functional care era mai slab decat cel cu proba, dar stupoare, acum nici al meu nu mai merge.mentionez ca acel tip mi a facut propa fara sa mai puna si mufa de pornire a procesorului.nu stiu de ce dar mi a ars procesorul si probabil si ceva pe placa.

Link to comment

salutare la toata lumea!cunoaste cineva acest procesor?e cineva care a folosit asa ceva?ar fi posibil sa se arda daca nu a fost bagata in placa de baza mufa (de la sursa) de pornire a procesorului?

nu, nu il cunoaste nimeni, n-am mai auzit de asa ceva, nu il foloseste nimeni, oare chiar exista? :nas: nu, nu este posibil sa se arda in acest caz
Link to comment

cine are chef de mistouri va rog sa le incercati in alta parte! si totusi sa ars.am incercat si cu ramii.am mai incercat si varianta cu alta pasta si tot degeaba.procesorul cu care am facut proba era defect daca a reusit sa mi arda ceva de pe placa,parerea mea...ce ar fi putut sa se arda? stabilizatorii sant buni

Link to comment

eu zic sa conectezi PC la un monitor, si daca iti apare ceva, orice pe ecran sigur nu e ars procesorul, asta dupa ce te mai "joci " un pic cu rami. am patit si eu asta odata, aveam un procesor intel celeron de 2.4Ghz si am zis sa imi iau unul de 3Ghz Intel pentium IV, l.am pus pe placa a mers beton, a doua zi nimic, mort complet PC.. de ce? uitasem sa ii pun paste termoconductoare si in ziua respectiva a tras cat a mai tras si a murit de "cald" apoi. :rade:

Link to comment

da tiue de mai multe ori 3-5 ori nu mai stiu exact,in orice caz mai mult de 2

Buna dimineata ! Eu cred ca nu este procesorul ars pentru ca daca erea ars procesorul nu va mai dadea bipuri in difuzor,am patit-o si eu un un pc-u care nu imi dadea nici un bip in difuzor si erea vb de procesor. Eu asi zice sa incercati si dvs cu procesorul acela care credeti sigur ca este ars sa-l montati in pc-u si sa vedeti daca va da vreun bip in difuzor. :da Astept !
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines