Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lm317


Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

eu de exemplu nu inteleg intrebareaacest integrat a fost proiectat acum peste 40 ani exact ca sa fie folosit ca in schema atasataeste un integrat de succes si se foloseste in continuare ca in schema de mai sus dar si in alte combinatii pt cresterea curentului de iesireraspunsul meu ar fi:da,am 4 surse mici de laborator facute dupa schema de mai suscu ce te ajuta asta?

Link to comment

Schema este corecta si au folosit-o mii de oameni. Este un stabilizator integrat de tensiune pozitiva. Cu borna 1 la masa (P1 = 0) scoate cca. 1,7 V. Prin reglarea P1 tensiunea de iesire creste cu raportul P1 / R1. Tensiunea maxima poate ajunge la 1,5 V sub tensiunea pe intrarea 2. Integratul seamana cu cele din seria 78xx care au tensiuni de iesire, cu borna 1 la masa, mai mari (5, 6, 8, 9, 12, 15 V). Si la acestea tensiunea de iesire poate fi marita la fel.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines