bebe33sb Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Buna ziua !Am un tv Bronx model 21B180 sasiu TH P1008 procesor TDA 9351PS/N3/3/1997 si nu functioneaza receptia IR , am schimbat receptorul IR cu unul identic si tot nu functioneaza , s-a mai intilnit cineva cu acest defect? Am pus aparatul de masura pe iesirea receptorului IR si se modifica tensiunea semn ca acesta furnizeaza semnal procesorului dar acesta nu este interpretat de catre procesor. Poate fi Procesorul? Link to comment
raileanu florin Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 daca telecomanda nu este functi0nala daia nu m0difica nimic mai de graba pr0ces0rul defect Link to comment
dan cod Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Vezi nu cumva sa ai NP51 din seriile alea care erau stifturi si sa muncesti degeaba. Link to comment
gabiTV Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Dan are dreptate , pe piata o perioada de timp s-a comercializat o serie de telecomenzi NP51 caricatura (stift) . Sa nu ai ghinionul sa fi intrat in posesia uneia dintre ele ! Link to comment
bebe33sb Posted August 2, 2012 Author Share Posted August 2, 2012 Telecomanda este NP51 , proband-o cu o camera video de la telefon emite IR dar daca ce emite este si corect nu stiu , cu ce alta telecomanda sa probez? Link to comment
dan cod Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Faptul ca emite nu spune din pacate nimic.Testerul qunda ar spune daca emite ce trebuie.Ar merge cod 550 de MFY. Link to comment
Recommended Posts