Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prima incercare


Guest andrei74

Recommended Posts

Guest andrei74

Asa arata tentativa mea de eoliana. Mi-a luat citeva luni bune de lucru, incercari, succese si nereusite sa ajung in acest punct. Urmatorul pas este sa cumpar regulator de incarcare, baterii si invertor. Partea aceasta ma cam depaseste, orice sfaturi sunt bine venite.

post-60978-139829468992_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 year later...
Guest andrei74

Functioneaza destul de bine, la vintul de astazi dupa-amiaza a reusit sa scoata lejer 60 rot/minut - fara sarcina. Urmeaza sa ii montez al doilea ax orizontal cu sistemul de roti dintate care ii va tripla viteza, pus discurile de fier si testat din nou. Discurile de fier sunt foarte foarte mari si grele (550 mm). O sa revin cu detalii zilele viitoare.

Link to comment
Guest andrei74

Inca nu am construit generatorul, vreau sa mai fac masuratori si sa mai cuget un pic - nu ma grabeste nimeni. In functie de vitezele pe care le pot dezvolta dupa montarea rotilor dintate o sa aleg sarma de bobinaj.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines