Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

t con cpt 320wf01c


Recommended Posts

buna ziua.am nevoie de un sfat ptr acest modul care este dintr-un tv samsung care prezinta ecranul alb.am gasit acest modul pe un site romanesc si pare identic doar o singura deosebire pe al meu scrie s07x170 iar cel in vinzare este s07x160....sa fie o problema sa incerc sal montez pe cel din urma?

Link to comment
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

asa cum scrie in primul post am comandat acest con apare imaginea dar este zimtata inclusiv scrisul.... :cry: :cry: :cry: ...sa fie oare din cauza ca nu e acelasi model adica diferenta aceea ?as putea sai iau memoria de pe modulul defect si sal pun pe cel bun?...help please...

Link to comment
:jytuiyu multumesc.am gasit o dioda shotky notata cu a77fl la care o jumatate e buna iar cealalta e rea....nu se poate de pus ceva in locul jumatati arse?dar ce dioda e asta ca nu am nimik documentaie despre codul diodelor....va multumesc.am gasit ceva pe goagle dar e cu 4 picioruse in schimb aici e cu 3 :nebunrau:
Link to comment
  • 1 month later...

Salut! Am si eu o problema cu LCD-ul LG care a iesit din garantie acum un an. A functionat ok seara, iar dimineata cand l-am pornit avea doar sunet, fara imagine (se vad doar lampile ce lumineaza display-ul). L-am desfacut, am luat manualul service, am verificat sursa (da tensiunile ok) si mergand asa cu masuratorile am ajuns pe modulul ce controleaza panoul LCD (CPT 320WF01C). Pe acest modul am gasit doua test point pe care scria 12,3V si VDD. Pe 12,3V am gasit 12,39V, iar pe VDD 0,77V (din cate am citit trebuia sa fie 3,3V). Toate circuitele integrate de pe acest modul nu sunt alimentate (am masurat si pe pinii lor). Siguranta este buna (am gasit una pe alimentarea de 12V), iar pentru cei 3,3V foloseste o sursa in comutatie cu AAT1348 la care nu am reusit sa imi dau seama ce este defect. Pentru o proba am legat o sursa de PC ca sa alimentez modulul cu 3,3V, dar pe LCD apare o dunga verticala portocalie in momentul cand apas tasta MENU, in rest nimic chiar daca are semnal video. Ce ma sfaturit sa fac in aceasta situatie, pe unde sa mai verific? De modul nou momentan nu am bani (am vazut ca este 470 lei) si imi este frica sa nu se arda si cel nou. Numai bine!

post-11053-139829502833_thumb.jpg

post-11053-139829502849_thumb.jpg

post-11053-139829502862_thumb.jpg

Link to comment

Ai monitorizat tensiunea data de sursa PC (tensiune, curent) ?

Da, am masurat si mi-au rezultat urmatoarele: - TV in stand-by consumul din cei 3,3V oferiti de sursa PC este de 110 mA- TV pornit consumul este de 400 - 440 mA (variaza)Nu se incalzeste nimic pe acel modul.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines