Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME PC EURO 200


Recommended Posts

Salut, am luat zilele trecute un PC prin programul euro 200. Toate bune am instalat PC-ul, avea Windows 7 instalat OK. Dupa vreo doua ore vine copilul ca nu mai merge. Ma duc ii dau drumul pauza, booteaza arata ca se incarca Windowsul dar cu asta raman si dupa jumate de zi tot se invarte cerculetul pe ecram si-mi spune sa astept. Am incercat sa-l dezinstalez si sa pun XP dar nu-mi da voie, in loc sa booteze de pe CD imi spune ca pot repara Windowsul sau pat sa-l pornesc normal. Daca ati mai avut probleme de acest gen ce ati facut, cum pot dezinstala eventual Win 7, un XP parca e mai simplu de instalat si reparat.

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Trebuie sa il setezi din Bios sa iti booteze de pe CD apasand tasta DEL sau dupa caz F2Ceea ce iti scrie pe ecran e setarea pc-ului de a boota mai intai de pe HDD iar cum windoza ta nu mai functioaza iti da optiunea de repairsi eu iti recomand insa si o diagnoza completa a HDD-ului

Link to comment

am setat din bios, mai intai am intrat cu delete si am setat cd/dvd prima in ordine la bootare, apoi cu F8, care ma trimis la F12 am setat sa booteze de pe unitatea cd/dvd. La introducerea cd-ului cu Xp imi spune sa repar windows7 sau sa pornesc normal. Mentionez ca am incercat sa bootez si cu un live cd cu linux, pe care il folosesc in mod curent pt. recuperat datele de pe PC atunci cand XP-ul cade, dar nu mi-a bootat decat pe jumatate si apoi sa blocat. E posibil sa fie de la rami?

Link to comment

Din pacate nu am acces la pc chiar tot timpul, mai sunt si niste copii, mie nu stiu cum imi vine randul cam rar. Am mai incercat si cu alt cd, aparea cursorul de la bootare dar dupa 5 secunde disparea. O sa vad diseara alt Cd. Totusi nu vad de ce nu-mi booteaza linuxul, il folosesc curent cand se viruseaza windowsul.

Link to comment

Incearca sa scoti hardul din pc si sa instalezi widowsul pe el cu alt pc.

Da este si aceasta o solutie buna,dar nu se stie daca ii mai recunoaste pc-ul lui hardul pentru ca la cate unele pc-uri mai apar conflicte intre un pc-u si alt pc-u dupa ce instalezi wind...pe alt pc-u,acum depinde de configuratia a fiecaruia pc-u. Dar incercarea moarte nu are, asa cum zice si vb aceia Rom.....Dar poate are noroc ca sa-l vada pc-ul lui hardul si dupa ce ii instaleaza wind.......... pe un alt pc-u . :da Ii dorim mult succes !!! :101
Link to comment

Corect se poate incerca si instalarea pe alt PC, dar principala problema este ca pc-ul este luat prin programul Euro 200 de cateva zile, si este in garantie. Daca il desfac pierd garantia, si din cate stiu eu din anii trecuti cel putin 50% din calculatoarele luate asa s-au defectat. Problema este ca copii au incercat sa puie nu stiu ce jocuri, si ma tem sa nu-l fi virusat, si in contract scrie ca problemele de software se rezolva contra cost, daca problema este de hardware se rezolva gratis. Pe calculatorul meu personal umblu, am deja trei harduri, unul il folosesc pentru a avea o copie de rezerva la documentele mai importante, dar pe acesta nu-l pot desface. El a venit cu Windows 7 instalat deja, ma gandeam ca i-au pus vre-o parola ceva, sa nu-l pot sterge, sa platesc la ei reinstalarea, normal nu aveau voie sa-mi dea calculator cu windows piratat.

Link to comment

desfal ,ca oricum , daca se strica , pc-ul , si il duci la reparat ,stai luni intregii,dupa eiiincerca sa muti rami de pe un slot pe altu , ,tot o data ,uitate ca hardu sa fie pus pe , master , apoi , aprinzi pc-ul si apesi delete ,ca sa intri in bios , selectezi ,sa iti buteze cd-romul , dai f10 apoi enter , si astepti sa iti buteze cd-ul, nu mai apesi nimic pana nu iti apare mesajul Press any key to boot from CD …, apasati tasta SPACE , daca nu merge , incerca cu alt cd-rom

Link to comment

desfal ,ca oricum , daca se strica , pc-ul , si il duci la reparat ,stai luni intregii,dupa eii

:nebun: :bataie din cauza unor astfel de indivizi care-si baga nasul unde nu le fierbe oala au parte bietii clienti de usurarea buzunarelor pentru plati ulterioare complet inutile...! omul doar a spus clar ca e in garantie , nu...? ce naiba inseamna garantie...? sa nu-ti bagi degetelele in el , nu-i asa...? cum in romania lucrurile se misca mai repede doar daca faci circ / scandal / taraboi , personal va recomand sa mergeti cu cel mai mare tupeu la service-ul autorizat pentru operatiile de service --- cel de pe certificatul de garantie al pc-ului ---si sa afirmati sus si cit mai tare ca produsul e o panarama , ca a mers doar doua ore si s-a stricat deja , ca vreti banii inapoi sau un produs nou , eventual sa-i amenintati abrupt cu opc-ul daca vedeti ca sint refractari si incearca sa va bage bete-n roate ...! este imposibil sa nu se rezolve problema in mod amiabil...! EVIDENT , VETI SUSTINE SUS SI TARE CA PC-UL s-a stricat singur-singurel , nu ca au bagat copii nu stiu ce joc ...!
Link to comment

Si eu m-am gandit la fel, eventual sa-i amenint ca ii voi reclama la Microsoft ca au umplut localitatea de Windows piratat. Doar ca atunci cand sun la firma sa vad unde au sediul imi spune foarte frumos ,,post telefonic deranjat temporar". mentionez ca atunci cand am luat calculatorul le-au adus ei la scoala, nu noi doar am venit cu cupoanele.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines