Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL SBX 2030


Recommended Posts

mi-am construit doua boxe pe doua cai ..cu dif SAL SBX 2030 de vreo 35 de litri (bas reflex)cu un pal de 12mm si sunt total nemultzumit de ele...au un bas cam moale(am auzit niste boxe de compresie cu dif-uri de acelasi diametru si suna binisor)...le folosesc pe un amplif cu TDA2030+2tranzistori complementari...nu stiu cu ce am gresit...sa fie PAL-ul prea mic in grosime???sa fie faptul ca nu am folosit fonoabsorbant...camera in care locuiesc...??amplif-ul??WHAT???mersi anticipat pt raspunsuri..

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

vezi ca sunt proiecte cred cu acest dif....nu ai folosit un program..ceva de simulare...????cred ca si palul e prea subtire...minim de 18 mm trebuie...roaga pe cineva....apropo amplifu ala cu tda si bd (de care) cit scoatesi cum se aude????? :tonqe:

acum ca am datele tehnice ..o sa incerc o simulare...sper sa gasesc pe net vreun program...TDA2030+BD911siBD912 dedibeaza max 50W alimentat la 35V cu distorsiunile de rigoare...dar eu il alimentez la 23V..banuiesc ca vreo 25 W tot scoate..
Link to comment
  • 6 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines