Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv saba tx 807

Recommended Posts

buna ziua!am un tv saba sasiu tx 807 ,procesor tda9554ps/n1/1I0674 care nu are sunet in BG sau DK ,prezinta doar fasit cum ar fi selectat pe alta norma,am incercat mai multe dumpuri dar nici o modificare ,am incercat sa schimb filtru fus(este dublu) dar se vede foarte urat si l-am pus inapoi pe al lui,a-si dori un manual de service daca are cineva ?atasez si memoria originala ....

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• xtgs

6

• dan cod

4

• BUGHIU

3

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

Lasind memoria lui originala care are si DK si BG dupa cate am inteles;nu ati incercat sa schimbati filtrul/filtrele de 5,5 sau 6,5 ??Imaginea este curata? Fara ''pureci"? Nici din acord fin nu puteti obtine cat de cat sunet?Incercati si acest dump:

Dumpul trimis de mine este citit acum 3 zile din Tv functional 100% deci dumpul sigur bun.daca nu merge cu el ceva nu-i in regula acolo.

televizorul a mai fost la un maserias pt.tragerea in banda si nu a reusit sa il faca ,ma gandesc ca poate a intrat in service si a schimbat ceva optiuni pe acolo ,de aceea a-si vrea un manual de service pentru a vedea daca optiunile sunt corecte ..... s-au daca are cineva un tv cu acelasi procesor si sa citeasca optiunile din service.....

nu merge cu scrierea unui dump ,l-am incercat si pe cel trimes,pe cel luat de pe saitul polonez il incercasem deja ,optiunile din service nu prea seamana cu cele trimese de dan ,adica nu are standard,optiuni pentru sincro,etc....sa fie procesorul defect ...... ?

alimentarea este ok,imaginea este perfecta dar fara sunet,face cautare automata si se opreste bine pe post,o sa mai ma joc ......prin service sa vedem ce se poate face