Guest bycutzu Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Am ceva probleme cu tunerul meu JVC FX-333L , functioneaza ireprosabil de bine dar de cateva zile nu se mai aprinde display-ul l-am lasat peste noapte sa cante si dimineata nu se mai aprindea display-ul . Mai am o curiozitate, tot timpul m-am intrebat ce este "Compu link-1 synchro" nu stiu ce este si nici cum se foloseste sau ce cabluri trebuiesc. Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns. Link to comment
mircea888 Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Verifica prezenta tensiunii de alimentare la display, urmareste traseul alimentarii. Altceva nu prea are ce sa fie daca spui ca merge normal tunerul. Link to comment
BUGHIU Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 ...si daca alimentarea este in regula si nu sant trasee intrerupte; verificati daca beculetele din imagine nu s-au ars: Link to comment
leoncris Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Sistem (" Compu link-1 synchro") de control la distanţă permite operarea componentelor audio prin senzorul de telecomandă al receiverului.Pentru a folosi acest sistem de control de la distanţă, trebuie să vă conectaţi toate componente audio JVC la Compu LINK (SYNCHRO), prin mufe cu cablu (mono mini -plug) .Asta in cazul in care ai telecomanda si toate componentele sistemului (CD player-Cassette deck- Turntable- Tuner) Link to comment
zal Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Toate sculele JVC cu CompuLink1 - 2 - 3 se pot conecta între ele, e nevoie doar de jack-uri mono mici şi cîte două fire, pot fi şi neecranate. Partea interesantă e cînd descoperi noi funcţii ale procesorului de comenzi dintr-o sculă la care nu sînt folosite din fabrică.-----------------La tuner verifică becurile din spatele afişorului, mi se pare că sînt înseriate cu o rez, care se poate întrerupe. Link to comment
Recommended Posts