Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv arctic

ursulica

Recommended Posts

va salut. am un tv arctic model 20 cb 0,sasiu beko e1 care face urmatoarea figura: apare imaginea normal,dar aceasta este decalata spre dreapta vreo 10 centimetri.tensiunile de 117v,33v,12,5v,6v si 3,3v sint normale.tensiunile recuperate nu le-am masurat.are procesor tda 9345,sursa cu tda 16846 si 3n60fp.atasez o poza.ati mai vazut asa ceva?va rog spuneti-mi de unde sa incep.post-65557-139829460818_thumb.jpg

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ursulica

3

• dan cod

2

• bogdan546

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

va multumesc pt raspunsuri.nu am mai rescris dumpuri pana acum si trebuie sa-mi fac un programator.am schimbat toti condensatorii de pe barele de tensiune de 5,8,10,14,35 si 155 de volti.masuratorile imi dau asa: 5,8 si 10v sint bune,35v este 47v,14v este 12v,155v este 200v.va rog mai dati-mi o idee.

va salut. tv-ul este rezolvat.am gasit intrerupta rezistenta r 178 de pe pinul 34 al tda 9345,deocamdata tv-ul merge bine,chiar daca tensiunea finalilor video este un pic cam mare-200 de volti.la asta o sa lucrez mai tarziu..multumesc tuturor pentru ajutor.