Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi pentru setari traktor pro 2

stefanstudio

Recommended Posts

salut stie careva cum fac sa mearga normal jongurile la traktor pro 2 detin o consola bcd 2000 si dupa ce miam bagat nasul mai adanc in setari am reusit sa le fac sa mearga dar nu corect adica scratch on activat de jong scratch -jong -direct scratch -jong relativdeci pana aici merge foarte bine dar vreau ca atunci cand nu mai invart roata sa plece melodia automat dar nu se intampla si am scratch on/off activat si de buton mai exact eu fac asa invart roata fac scratch si casa plece melodie trebuie sa apas imediat un buton (scratch off) cum as putea rezolva asta vreun map ceva?? in vdj merg normal dar prefer sa nu le pot folosi decat sa mixez in vdj si inca o problema legata de microfon la varianta anteriara de traktor nu gaseam nici o setare pentru mic si faceam asa anulam dec d si bagam in el semnalu dela canalul microfonului si astfel mergea foarte bine inclusiv mergea in timp real toate efectele pe microfon dar la noul traktor are separat pentru mic si imi merge darnu gasesc nici o setare pentru el

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefanstudio

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days