Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculul amplificatoarelor cu tuburi


Recommended Posts

Eu propun ca moderatorul sa adune intr-un singur topic sticky ce am postat eu aici,ce au postat Laurentiu si Nikos la "Schema amp. Doina" si ce a postat mariand si subsemnatul la "Detalii transformatoare de iesire".Sigur mai sunt si alte posturi care merita pastrate - propuneti si voi.

 

Parerea mea e ca sunt informatii valoroase ,cine vrea sa constriuasca un amplificator cu tuburi si nu se da in laturi de la niste calcule poate lua schema de la DOINA ALFA si recalcula transformatorul de iesire sa poata reda de la 30 Hz eventual poate "umbla" putin si la reactia negativa ...

 

Parerea mea!

Link to comment

Eu propun ca moderatorul sa adune intr-un singur topic sticky ce am postat eu aici,ce au postat Laurentiu si Nikos la "Schema amp. Doina" si ce a postat mariand si subsemnatul la "Detalii transformatoare de iesire".

Este cea mai buna idee pe care am auzit-o pe acest forum de la un user, nu neaparat moderator.

 

In orice caz, informatiile sunt de folos si consider eu sunt necesare constructorului amator incepator sau avansat.

 

ALEKS

Link to comment

Aveam in gand sa adun toate posturile de genul asta, dar nu aveam destul timp. Se rezolva oricum.

Later edit: dupa cum vedeti toate topicurile cerute a fi Stiky le-am facut Stiky. Ca sa le adun intr-un singur topic pe toate cele mentionate e mai greu.

Link to comment

"Kulikovski"- sa traiasca ! [numele lui - ca el e dus de mult] ... nu stiu daca am mai vazut o carte care sa concentreze atata informatie .... iar originalul in rusa a fost scris ceva mai 'nainte .... ar trebui amintit macar ce dimensiuni are si cate pagini ... INCA super cartea !

Aveti posibilitatea de a scana cateva pagini din cartea respectiva?
Link to comment

Cartea are 542 pagini putin mai mici decit formatul A4.Util aste si inceputul cu tabelele de formule si tabelele matematice.Am ceva mai bun si amanuntit: MANUAL DE TUBURI SI CIRCUITE ELECTRONICE scrisa de TUDOR TANASESCU ,3 volume,EDITURA REPUBLICII POPULARE ROMANE,1954 In total cele trei volume au 1342 pagini de informatie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines