Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

auto inundat


Guest florrin_sever

Recommended Posts

Guest florrin_sever

salutsunt nou pe forumul asta si nu stiu nimic despre circuitele electronice sau module cum se numescas vrea sa aflu de la cei avizati daca modulele electronice mai pot fi folosite dupa ce a intrat apa in elemai precis daca un auto suzuki grand vitara 1.9 diesel motor renault an fabricatie 2008,in noiembrie 2011 a fost inundata complet cu apa plus noroi ,dezmembrat spalat uscat(module electronice,motorase ,instrumente bord,displayuri,si tot ce tine de parte electrica si eletronica)credeti ca acestea mai pot functiona?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Raspuns practic: cu ti-e norocul :DIn principiu, cam toate modulele critice sunt turnate in rasina, deci ele in sine nu au nimic. Problema e la conectori, cabluri si panourile de distributie. In cazul fericit, scapi doar cu spalat/curatat temeinic tot - adica o gramada de munca. Inainte de a incerca sa pornesti masina lasa legate doar componentele esentiale. Bordul s-ar putea sa fie o cauza pierduta, si evident ca la cd player nu poti avea sperante.

Link to comment
Guest florrin_sever

revin cu noutatiazi am pus acumulatorul pe masina si am constatat ca motorasele geamurilor ,luminile interioare ,stergatoarele fata spate ,electromotorul,stopurile frana functioneaza. In bord nu se aprinde nimic inca .Autoturismul a fost inundat in timp ce se afla in garaj in urma unor ploi si nu s-a incercat pornirea lui dupa eveniment.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines