Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
TAO

INSTALATIE ELECTRICA LOGAN

Recommended Posts

cine ma ajuta cu o instalatie electrica LOGAN pt remorca? am fost la service si mi-au pus cuiul de remorca impreuna cu instalatia electrica si nu iese pasenta cum leg firele de la priza de pe remorca... priza mama de pe masina are 7 fire: pin1 semnalizare stanga, pin2 pozitii ceata, pin3 masa, pin4 semnalizare dreapta, pin5 arata un bec cu R pe el, pin6 stop frana, pin7 bec cu L pe el... cand pun pozitiile am faza pe toti pinii cu 3 masa, cand nu am pozitii dispare + de pe toti pinii... :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Guest dtdajma

Sigur au facut ei legaturile aiurea la mufa mama, ca e greu de crezut ca mufa este defecta. Normal era ca ei sa traga firele de la tripla stg. catre mufa mama. Eu le-as fi pozitionat astfel:7 (L)=semnalizare stanga (left),5 ®=semnalizare dreapta (right),3=fir de masa, linia 31,2=ceata,6=frana,1=pozitii, linia 58,4=mers inapoi.Succes in rezolvarea problemei!

Link to post
Share on other sites
Guest marian_ariciuc

ca sa nu mai deschid alt topic, postez aici.caut informatii despre instalatia electrica a Loganului.mai precis a iluminatului din Habitaclu...de curand am mai montat inca doua plafoniere de 5W in spate, langa manerele de sustinere a pasagerilor. cele doua plafoniere le-am cositorit langa mufa plafonierei fata(oare am facut bine?).nu vreau sa trec pe LED prea curand si sunt putin ingrijorat despre portiunea de circuit de alimentare a plafonierei fata si UCH, care trebuie practic sa sustina cel mai des 3 becuri de 5W si une mai pui ca sunt alte doua becuri care pot fi si alea aprinse, deci in total 5 becuri de 5W; adica un curent de 0,416A x 5 = 2,08A...este acea portiune de circuit supraincarcata?rezista UCH-ul 6 becuri de 5W? adica 2,5A?(sa nu uitam de becul din portbagaj).dupa ochiul meu cred ca acea sectiune de conductor este de 0,5mmp...gresesc? poate stie cineva mai bine si posteaza aici.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines