gilica1 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Solicit si eu un manual de service sau schema electrica a acestei combine frigorifice-Kelvinator KB3600E SUNI.Cu multumiri Link to comment
realconstruct Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Este o combina model clasic adica cu 2 compresoare comandate de 2 termostate.Spune cum se manifesta defectul, poate asa te putem ajuta mai mult. Link to comment
gilica1 Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 Ca istoric, am schimbat prima data termostatul de la racitor cu un Ranco K60 care s-a impuscat, acum am pus unul turcesc si functioneaza, iar la cca 1 luna a cedat si cel de la congelator, am luat Ranco K59, care a mers 2 zile si apoi tot unul turcesc K59 P1301 adaptat caci capilarul nu avea decat 2000 mm, si azi am primit un termostat ca cel original K59L1262, si am indoieli la conectare, drept care v-am solicitat ajutorul Link to comment
Guest cosmyn maxx Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 normal ca dubiile sunt maxime ptr ca la congelator trebuie sa folosesti un termostat ranco k 54 cu sonda de 2200mm si k59 e bun ptr racitor.bafta! Link to comment
gilica1 Posted July 13, 2012 Author Share Posted July 13, 2012 Chiar sa nu aibe nimeni ce v-am solicitat ? Link to comment
Recommended Posts