Guest sorinnx2 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Am un DVD player SEG 1600 .Problema este urmatoarea : Nu imi merg avi-urile de 720p , dar nici mkv nu vrea sa mearga .Se poate rezolva chestia asta cu un firmware sau altceva ? Tin sa mentionez ca dvd-ul este vechi , si nu gasesc nimic despre el pe net ( este ceva dar in alta limba ) . Link to comment
BUGHIU Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Cam cat de ...vechi ??Poate nici nu accepta un update ....sau poate s-a obosit si ...laserul!!! Link to comment
Guest sorinnx2 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 De prin 2004 cel putin .Nu stiu daca el in sine nu citeste mkv-uri sau e din cauza nefolosirii si ne-updatarii firmware-ului . Link to comment
zal Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 720p înseamnă imagine în format HD, nu e cazul la un dvd din 2004.Nici cele actuale pe care scrie că redau 720p, nu sînt toate capabile de a reda filmele (sînt doar ptr poze), iar de mkv nici atît, sînt destul de rare.Goagăle ştie mai multe. Link to comment
Recommended Posts