stici2002 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Am un tv Samsung sasiu KS7A care de ceva timp apare imaginea in forma de clepsidra.La inceput dupa 30-40min de functionare i-si mai revenea dar acum ramane asa. Ma gandesc la ceva contacte imperfecte,dar nu stiu pe unde ar putea fi......ma poate ajuta cineva? Link to comment
leoncris Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Defect circuitul de corectie E-W sau intrerupt circuitul intre finalul de E-W si modulator. http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... x/xap.html Link to comment
stici2002 Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu o schema Link to comment
Guest Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Tocmai ce ti-a atasat-o colegul leoncris, mai sus. Link to comment
BUGHIU Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Posibil sa nu fie defect de corectie,ci defect de sursa ; condi mare de pe redresare ....defect!! Link to comment
stici2002 Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu o schema..nu puteam sa o descarc ,dar am reusit........multumesc mult Link to comment
Recommended Posts