alexutu Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 am o problema la un mouse si trebuie sa ii inlocuiesc cablul, cablul initial avea ca si culori albastru/alb/ verde/portocaliu. problema e ca cablul nou are alte culori si anume albastru/rosu/ maro/galben iar pe placa pe care trebuie lipit sunt urmatoarele litere C /D/ G /V.va rog sa ma ajutati in a le lipi corect. care unde trebuie? multumesc. Link to comment
tocavali Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Verifica tensiunea pe cablul vechi trebuie sa ai 5V, in general este rosu si negru, ai un fir de masa (scurt intre el si masa USB-ului), dupa care masori +5V, iar celelalte 2 sunt de date, poti sa le pui si invers n-au nimic numai ca nu-ti va merge. tot ce trebuie sa ai grija este sa identifici cele 2 fire de 5V. Nu mai stiu sigur dar cred ca sunt de margine. Succes! Link to comment
alexutu Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 nimeni cu o idee ceva mai concreta? Link to comment
qazaq Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 nimeni cu o idee ceva mai concreta?Nu conteaza ce culori are cablu nou,te orientezi asa:te uiti in linkul urmator http://www.hardwarebook.info/Universal_ ... _%28USB%29 care-s contactii pt.masa(G),+5v(V),date(D+)si clock(C sau D-),si le pui pe fiecare unde trebuie.E foarte important sa nu cumva sa inversezi G cu V .Succes! Link to comment
Recommended Posts