Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nad3140

Guest country_man96

Recommended Posts

Guest country_man96

despre amplif nad3140 ce parere aveti? cu ce boxe ar merge? intre marantz pm510dc si nad ce imi recomandati? multumesc!

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hpavictor

4

• Adrian_BBS

2

• Letcon

2

• Kreator

1

Top Posters In This Topic

atunci cumpara-le pe amandoua ca sa fi sigur..........si pe viitor incearca sa nu mai deschizi topicuri cu acelasi subiect, spune intr-unul singur tot ce ai de spus....succes

vad ca esti ironic, sunt nou pe aici.....e vreo problema ca deschid ``topicuri``?

Da, este. Crezi ca daca esti nou poti face ce vrei? Citeste regulamentul si... Bye!

vad ca toti lauda nad.........hmmmm

Atunci fii fericit cu NAD . Dar părerea mea este ca Marantz este cu mult superior ....de fapt cu foarte mult superior .Caută imagini pe net si te vei lamuri singur de ce . NAD-ul ăla este o petarda....fasaita !Faci ce doresti cu banii tai ... Auditii placute !
Guest country_man96

asta intrebam si eu , ce imi recomandati, nu neaparat tu, marantz am dar am auzit ca nad-ul ar fi mai bun, multumesc

cat esti dispus sa "cheltui" pentru amplificator, ca poate in banii aia ti se recomanda altceva, poate chiar mai bun....daca nu, poate gasesti la tine in oras un centru de vanzari second hand, si poate au din intamplare amplifurile care te intereseaza si fa-le o proba de sunet, doar asa vezi care iti placeeu am cumparat pentru un prieten un Marantz PM66 SE si monitoare tot de la marantz si a fost incantat

Guest country_man96

caut un nad 3020, cat despre ascultat in orasul meu nu am unde din pacate...........multumesc, o sa caut pe okazii, eu vroiam doar o sugestie intre nad si marantz(vintage)