mapo13 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Buna Seara ...vin si eu cu o problema la un Philips cu sasiul L01.1E ! Am mare speranta in ajutorul vostru . TV-ul este destul de recent si a fost "scuturat" de o furtuna dupa care nu am mai resit sa sintonizez nimic ! Sursa de alimentare nu a avut de suferit , doar ca intrand in meniu si dand un SEARCH apare senzatia de cautare doar ca rezultatul nu se vede decat aparatia unor dungi gri desincronizate total - vezi foto - de mai jos ! Am procedat initial la schimbarea memoriei 24C16 dar procesorul nu cred ca a rescris in ea mare lucru ... speram ca inlocuind memoria sa rezolv problema! Acum aici doresc sa ma lamuriti voi ...tre sa scriu un DUMP sau cum ii zice in aceasta memorie sau este o alta smecherie sa il fac sa isi revina la NORMAL ! Adica ma gandesc la o secventa de intrare in meniul de service eventual sa mai sap pe acolo bineintales tot cu sfaturile voastre . Dupa ce am schimbat memoria am schimbat si TUNER-ul cu unul echivalent dar rezultatul a fost fara efect - imaginea in cazul sintonizarii are acealsi aspect ! Va mai pun foto si cu telecomanda lui .... Multumesc mult de viitorul sprijin si astept niste sfaturi de la voi .... Link to comment
sonic11 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Se rescrie memoria cu ajutoru unu i programator si a unu i soft de programare, procesorul din tv nu poate rescrie memoria Link to comment
mapo13 Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 M-ar putea ajuta cineva cu programul de rescriere ...o interfata gasesc eu la un prieten !Astept nerabdador un ajutor !Multumesc Link to comment
Recommended Posts