Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paradox SP4000 probleme conexiune dispecerat

criss

Recommended Posts

Buna ziua,Intampin probleme cu conectarea la dispecerat al unei centrale Paradox SP4000 prin Romtelecom. Programul folosit pt setarea centralei este babyware 1.6.1.4 Conexiunea pe linie este in regula (am adaugat vreo 2 nr de mobil pt comunicarea voce), iar daca inlocuiesc nr de dispecerat cu un mobil/fix ea este apelata la (armare/dezarmare/alarmare). Dar pe cea de centrala nu este detectata (la dispecerat), centrala formeaza nr.Dupa formarea nr de dispecerat imi indica eroare de comunicatie "[2] Fail to communicate on Monitoring Telephone 1 on control panel"- Nr de telefon este corect si este fix, Account este in regula. - protoculul de comunicare este - Event Call Direction am setat: arm/disarm, alarm/restore - Communication Settings: Ademco Contact ID- Dialer Options: DTMF dialingLa restul nu am umblat.Conexiunea fizica cu telefonul:intrare fir principal(de pe stalp) trece prin centrala(RING,TIP) si iesirea(R-1, T-1) este conectata la telefon/modemMultumesc anticipat

• 2 weeks later...
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• criss

3

• briobit

2

Top Posters In This Topic

intra cu codul de instalator (enter + cod de instalator) si verifica urmatoarele sectiuni:800 - trebuie sa ai aprinse optiunile 1,2, 6 si 7 , dezactivat 8801 - activat 1 , dezactivat 2810 - trebuie sa ai 44811 - contul (4 cifre)812 - contul (4 cifre)815 - primul nr de dispecerat817- al 2-lea nr de dispecerat (rezerva)nu le programez cu laptopul ca pana se aprinde raia aia de o am la munca o fac de 3 ori cu manualul

multumesc, problema nu de la programare era ci de nesimtirea firmei de paza care lucra cu o firma ce instala sisteme de efractie si ne-au dat un nr de acount ce nu era suportat de centrala! solutia schimbatul firmei de paza!

.... no comment... in 9 ani nu am gasit conturi sa nu le suporte centrala... daca nu e asa mare secret ce cont era si unde ati vazut Dvs. ca scrie ca centrala asta nu suporta acel cont? (nu va spun astea sa fac pe interesantul chiar sunt curios ca nu am intalnit problema asta pana acum nici printre cunoscuti)

Monitoring Station Telephone NumbersSection [815] = Phone#1, [816] = Phone#2, [817] = Backup Phone#, [818] = Pager #, [819] = NumericMessage Sent with Pager Reporting: Up to 32 digitsThe control panel can dial up to 2 different monitoring station telephone numbers. You can enter any digit from 0 to 9 and anyspecial keys or functions (see Table 5 on page 47) up to a maximum of 32 digits.