Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Sign in to follow this  
Guest vslmarcel

SONYsauPANASONIC

Recommended Posts

Guest vslmarcel

vreau un tv. SONY KV29SE-50HZ sauPANASONIC TX 29PS12-100HZ.CE SA ALEG?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt expert insa am avut de ales si eu intre Sony si Panasonic. Ambele facute prin estul Europei. Panasonic era mai ieftin si mult mai generos cu optiunile insa ori erau trantite bine pana in magazin ori chiar nu se acorda prea multa atentie reglajelor. Plus ca la pornire a trecut prin toate culorile curcubeului. E normal? Iar la sunet nu am mai simtit fiorul dat de Dome Sound System...Deci am ales Sony si nu-mi pare rau.Facut in EU cu tub englezesc si condensatori Rubycon(Japan). Hmmm. O fi mai ieftini ca cei Sony. :finga:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest vslmarcel

MERSI.asa am observat si eu,imaginea trinitroonului era mult mai buna,cu toate ca 100hz la panasonic era mai ieftin.stau inca in cumpana ptr. ca am citit despre multe probleme cu geometria pe care le are SONY,care SI ELE SE FABRICA IN SLOVACIA .SA MA ORIENTEZ SPRE ALT BRAND?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt brand?Nu stiu unde sa cauti tu, insa la Flanco mai aduceau Philips seria MATCHLINE. Imagine mai clara ca la ele si cu o geometrie mai buna n-am vazut. Insa sunt un pic mai scumpe(cam cu 7-8 milioane fata de echivalentul de la Sony).Si tot cu imagine clara si sunet bun sunt TV-urile Sanyo(au si schema la pachet :finga: ) insa daca le gasesti pe cele facute in Anglia. :yawinkle: Depinde mult cum sunt livrate...Acuma depinde cat de pretentios esti.Pretentiile mele au cam scazut. Intrasem intr-un magazin care avea numai aparatura de varf audio-video si vanzatorul se chinuia sa ma impresioneze cu televizoare la preturi monstruoase care pe mine ma lasau rece. Stateau prost si la convergenta si la geometrie. Doar un Loewe ce facea fata exigentelor mele. Insa trebuia sa arunc banii de apartament pe el. :drinkers: Acum ma uit sa nu fie probleme mari de convergenta si in mod special cele legate de high voltage regulation. Si-l ascult un pic daca am ocazia sa fac asta. :yawinkle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines