Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dacia - probleme cu pompa de frina

gheorghe_71

Recommended Posts

Buna searaAcum cite-va zile am observat ca, intre pompa de frina ,si servo imi sta mai tot timpul umed ,si intr-o zi de marti m-am apucat sa-i schimb garniturile,dar problema este ca pompa nu mai vrea sa functioneze.Pompa este servo cu 3 conducte + retur dacia este din 1996, daca ati putea sa-mi spuneti ce garnituri sa cumpar ,am inteles ca garniturile pentru modelul acesta nu sunt bune, si trebuie sa cumpar garnituri pentru pompa de nova, sau garnituri care au cotele 20,5 nu stiu ce inseamna aceste cote .Va rog foarte mult daca puteti sa ma ajutati cu un sfat,Va multumesc.

Edited by bibanu47
Editat titlu
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C.D.

1

• philipo4you

1

• gheorghe_71

1

Top Posters In This Topic

La un magazin de piese de schimb cu activitate mai veche, si cu un vinzator mai vechi la raft, ai sa gasesti exact ce iti trebuie numai stind de vorba cu vinzatorul, doar sa stii cam de cind este masina.Problema este ca trebuie sa fii foarte atent cind le montezi, ca sa nu le ,,pisti,, cind reintroduci pistonul.Si mare atentie la aerisirea ulterioara a instalatiei, precum si la reglarea repartitorului.Bafta.

• 4 weeks later...

Mai este o problema, daca pompa de frana a functionat multi ani exista posibilitatea ca ea sa fie ovalizata, si nu rezolvi nimic cu garnituri noi.In aceste cazuri se schimba pompa cu una noua.Daca lichidul de frana se scurge pe la tija de actionare al pompei, atunci sigur este ovalizata.(daca garniturile vechi nu sunt fisurate)