Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme sursa eurocolor


Guest vasilepop

Recommended Posts

Guest vasilepop

La un tv eurocolor 11ak30a14 in st-by tensiunea de 5 v e normala la fel si tensiunea de 8v . dar 115v este 12.5v iar 12 v este 1.8v.am deconectat cele dou diode dar tensiunile sunt aceleasi.La pornire apare o tensiune de 165 v pt 1-2 secunde si scade pina la 12.5v.Am schimbat cond de 33 micro din sursa si cond de 3300microDaca poate cineva sa-mi dea o idee sursa e de vina sau am undeva un consum care blocheaza sursa.V-a multumesc.

Link to comment
  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Spuneti-ne mai multe amanunte legate sursa, pulseaza nu pulseaza, se aude un zgomot gen tic-tic, ledul de pe panou se trece in verde pentru 1-2 secunde si revine pe rosu sau ramane permanent pe rosu etc.....

Link to comment
Guest vasilepop

tv nu porneste din stby,ledul trece pe verde si revine la rosu.CI la masurare pare bun dar il schimb iar rezistentele sunt bune .La pornire se aude foarte slab citeva inpulsuri(5-6) asemanatoare cu inpulsurile pe care le da bu 808 cind e defect dar nu am gasit de unde pt ca timpul e scurt.

Link to comment
Guest vasilepop

da are 46,9 nf si ce e nou pt mine e ca la primul inpuls de pornire u 1 urca la 165 v dar daca dau mai multe inpulsuri de la al doilea u1 ramine la115 si apoi scade

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines