Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

drujba


Guest dexterrr

Recommended Posts

Guest dexterrr

Mi-am cumparat o drujba still noua si dupa 10 minute in sarcina lantul este foarte fierbinte. Este normal? Daca nu, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Poate ti-ai cumparat o drujba Stihl !De unde ti-ai cumparat-o !? Fiecare distribuitor Stihl are obligatia de a pune in functiune motofierastraul si de a iti explica modul de functionare si de lucru!Daca e still, de care nu am auzit, atunci era bine sa intrebi pe cineva cu experienta inainte de a o pune in functiune.Lantul trebuie neaparat sa fie uns, chiar si la mers in gol. Ai un rezervor separat pentru ulei de ungere. Lantul trebui intins astfel incit daca tragi de el dinspre lateralele sinei ( cu o forta moderata) nu trebuie ca zalele sa iasa din canalul sinei.

Link to comment

Daca ai cumparat-o de la o reprezentanta sau un dealer autorizat la un pret incepand de la 800ron, trebuie sa mergi la ei si sa-i intrebi ce poti face, dupa ce in prealabil ai verificat ca ai alimentat-o cu ulei pt lant.Daca ai cumparat-o din targ sau de pe marginea drumului cu 300ron atunci e un fake ieftin care nu taie nici macar scandura.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines