Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare nokia 2730 classic


Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Se poate debloca şi pe bază de imei, însă preţul este destul de mare... între 70-100lei. La service, deblocat prin brute force, ieşi mai ieftin.

Link to comment

Multumesc mult de informatii. As mai avea o intrebare: am instalat o versiune noua de soft pe el care nu are limba romana. Ideea e ca vreau sa il dau cuiva pe telefon si i-ar fi mai de folos limba romana pe el, de aceea vreau sa il si decodez.... Pot sa bag cumva limba romana? am incercat sa instalez o alta versiune decat ultima aparauta (care avea si limba romana) si nu ma lasa sa o instalez daca e mai veche decat cea prezenta in telefon.Nu stiu daca am fost destul de explicit.... :-s

Link to comment

Da, se poate cu ajutorul unui cablu de date şi cu phoenix crack(găseşti pe "gogu" o grămadă de tutoriale).Dacă nu ai experientă în domeniu... mai bine apelează la un centru de reparaţii, decât să plângi mai târziu.P.S. La nokia BB5 nu se face downgrade(fară cunoştinţe şi scule), se strică securitatea iremediabil.

Link to comment

Ok multumesc frumos, imediat ma pun sa caut poate rezolv. Te mai deranjez cu o problema: De ce la unele programe/aplicatii imi da certificat expirat, pe un telefon nokia 5800 xpress music, ii pot face ceva? Si exista posibilitatea de a citi pdf-uri de 9-10 mb? pana acum doar cele de 1-2 mb mi le ia...la restu se inchide automat.

Link to comment

Pentru versiunea respectivă nu există limba română.Şi apropo, vezi că ai un buton de modificare post, asta în caz că mai ai ceva de adăugat.

Link to comment

Trebuie să meargă.. Oricum rişti mai mult dacă-l scrii full cu 10.45 fără să ai backup la certificate. În caz că ceva nu este în regulă îi pui înapoi PPM de 10.47.P.S. Scrie doar PPM-ul de 10.45 cum ţi-am zis.Baftă.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines