Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent 30j124

Recommended Posts

Guest MaxiValau

Salut, ma poate ajuta cineva cu un echivalent al lui 30j124 ?Multumesc !L.E. Sau macar un fisier pdf. cu specificatiile? Eu nu am gasit nimic :(L.L.E. Am gasit asa: IGBT PDP 600V-200A. Nici acum nu ma poate ajuta cineva?

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• misuraelectronic

1

• popa ionut

1

Top Posters In This Topic

1--

Sau macar un fisier pdf. cu specificatiile? Eu nu am gasit nimic :(

este un produs cu destinatie speciala , iar informatiile despre el sint fully-protected de catre legea copy-right-ului , pe banii si la dorinta destinatarului ...in concluzie , nu mai cautati , ca nu exista nicaieri disponibil asa ceva ce doriti dvs...! 2--

si in jur de 160A..se folosesc in plasmele tv..

Capsula aia amarita nu va tine un curent Ic @ 25 de grade --- sau , ma rog @ 110 grade --- de 160 de amperi...! daca e nevoie , pot argumenta si tehnic afirmatiile mele in acest sens ...!
Guest MaxiValau

Pana la urma am pus ceva mult mai mare (nu mai stiu cum se numea piesa). Parca 1200V si vreo 400-600A. Se incalzea mult mai rau decat 30j124 asa ca l-am mutat ca sa am loc sa-i pun un radiator mare.