Guest MaxiValau Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Salut, ma poate ajuta cineva cu un echivalent al lui 30j124 ?Multumesc !L.E. Sau macar un fisier pdf. cu specificatiile? Eu nu am gasit nimic :(L.L.E. Am gasit asa: IGBT PDP 600V-200A. Nici acum nu ma poate ajuta cineva? Link to comment
popa ionut Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Asa este cum ai scris mai sus..un IGBT de 600V si in jur de 160A..se folosesc in plasmele tv.. Link to comment
misuraelectronic Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 1-- Sau macar un fisier pdf. cu specificatiile? Eu nu am gasit nimic :(este un produs cu destinatie speciala , iar informatiile despre el sint fully-protected de catre legea copy-right-ului , pe banii si la dorinta destinatarului ...in concluzie , nu mai cautati , ca nu exista nicaieri disponibil asa ceva ce doriti dvs...! 2--si in jur de 160A..se folosesc in plasmele tv.. Capsula aia amarita nu va tine un curent Ic @ 25 de grade --- sau , ma rog @ 110 grade --- de 160 de amperi...! daca e nevoie , pot argumenta si tehnic afirmatiile mele in acest sens ...! Link to comment
Guest MaxiValau Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Pana la urma am pus ceva mult mai mare (nu mai stiu cum se numea piesa). Parca 1200V si vreo 400-600A. Se incalzea mult mai rau decat 30j124 asa ca l-am mutat ca sa am loc sa-i pun un radiator mare. Link to comment
Recommended Posts