Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv goldstar model cf-20a80

bubusmecherul

Recommended Posts

Acest tv are imaginea normala, dar sunetul nu se aude,[sunet are, dar fasait],de nu se intelege nimic,am dat pe alta norma dar tot deceaba,nu are scart,are doua mufe audio si video+mufa antena,pana sa mute tv omul zice ca ave sunetul normal,dar acum numai [fasait] se aude,tv find folosit pe reciver dolce si conectat pe mufa banana la tv,spunand ca asa mergea inainte.Este un sasiu MC-34A MAIN [C-1],am schimbat selectorul dar tot degeaba,un ajutor miar prinde bine.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bubusmecherul

6

• dan-a2

2

• leoncris

2

• BUGHIU

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

am pus un cablu pentru cele 2 intrari (audio-video),dar nu capteaza nimic[nici o imagine],pe langa faptul ca pe banana am imagine dar cu un fasait,merge montat vreun filtru cumva.

in ce zona a sursei domnule leoncris,ceva indicati cu zona unde trebuie,si nu am semnal pe cele 2 mufe vide+sunet.de ce oare.

sa rezolvat cu o telecomanda,merge prin cele 2 mufe,am tastat av si sa rezolvat,mersi mult la cei ce au raspuns in legatura ca acest tv.