bubusmecherul Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Acest tv are imaginea normala, dar sunetul nu se aude,[sunet are, dar fasait],de nu se intelege nimic,am dat pe alta norma dar tot deceaba,nu are scart,are doua mufe audio si video+mufa antena,pana sa mute tv omul zice ca ave sunetul normal,dar acum numai [fasait] se aude,tv find folosit pe reciver dolce si conectat pe mufa banana la tv,spunand ca asa mergea inainte.Este un sasiu MC-34A MAIN [C-1],am schimbat selectorul dar tot degeaba,un ajutor miar prinde bine. Link to comment
BUGHIU Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Da pentru ce ati schimbat ...selectorul de canale ,daca nu are ..... sunet?!?! Link to comment
bubusmecherul Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 sunet are dar [fasait],nu se intelege nimic,pot pune un filtru,si de unde sa ma prind cu filtru. Link to comment
dan-a2 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Folositi un cablu ptr. cele 2 intrari (audio-video) !! Link to comment
leoncris Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Verifica mai intai daca ai tensiunile corecte si stabile pe sursa , in special 8 si ... 25V.(inclusiv filtrajele lor) Link to comment
bubusmecherul Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 am pus un cablu pentru cele 2 intrari (audio-video),dar nu capteaza nimic[nici o imagine],pe langa faptul ca pe banana am imagine dar cu un fasait,merge montat vreun filtru cumva. Link to comment
bubusmecherul Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 dar unde ar trebui sapat pentru aceste tensiuni 8 si 25V,unde mai concret. Link to comment
leoncris Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Sa inteleg ca nu ai schema ?Nu sapi nicaieri , masori pe ... sursa. Link to comment
bubusmecherul Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 in ce zona a sursei domnule leoncris,ceva indicati cu zona unde trebuie,si nu am semnal pe cele 2 mufe vide+sunet.de ce oare. Link to comment
dan-a2 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 nu am semnal pe cele 2 mufe vide+sunet.de ce oare.Fiindca nu apesi butonul AV !!!! Link to comment
bubusmecherul Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 sa rezolvat cu o telecomanda,merge prin cele 2 mufe,am tastat av si sa rezolvat,mersi mult la cei ce au raspuns in legatura ca acest tv. Link to comment
Recommended Posts