Guest Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Salut,vreau sa mai fac un pas in depanare tv prin achizitionarea unui programator de la ADELAM-am hotarat asupra acestuiaCe parere aveti? Link to comment
dan cod Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Pentru Tvuri merge .Adica memorii uzuale se pot citi cu el. Link to comment
tntgarbage Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 personal eu am AD-PIC 02 tot de la eicosta undeva 30-40 de lei,cumparat de la global (maica domnului) ca sa nu ti-l trimita prin curier.e ok, doar pentru 24Cxx il folosesc cu programul ponyprog (oricum vine cu cd de instal) Link to comment
leoncris Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Dece nu faci unul simplu de pe site_ul ... ponyprog.Scutesti si bani de programator si de ... transport. Link to comment
Guest Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Multumesc pt raspunsuri,ma mai gandesc avand aceste variante Link to comment
Nonny149 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Programatorul din poza il am si eu.Pentru memorii din seria 24C e foarte bun. Link to comment
Guest Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 am gasit montajul AP-PIC02 ratacit printre hartiischema lui nu seamana cu cele postate mai suscu ohmetrul,masa calculatorului are continuitate cu pinul 8 al memoriei 24Cxxpe pinii 3,4,7 ai cablului serial am -12v la 2 calculatoare diferitein felul acesta cand conectez AD-PIC02 am 5v pe memoriedar nu am reusit sa citesc memoria cu PONYPROG 2000am cumparat si AD-MEM01 dar nu am curaj sa-l conectez pana nu ma mai luminez si eu Link to comment
emil db Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 As dori sa-l intreb pe TNTGARBAGE cand a cumparat programatorul de la Global ca eu am fost acum doua saptamani prin toate magazinele de pe maica domnului si nimeni nu avea nici un fel de programator. Link to comment
Guest Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Aveti mai jos toti pasi care trebuiesc urmati pentru programarea memoriilor, scheme, detalii de proiectare. http://www.lancos.com/prog.html Link to comment
elmar Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Aici e un filmulet cu modul de programare a memoriilor...uitati-va cu atentie incepand cu sec.22...daca aveti deja instalat ponyprog.... Link to comment
Guest Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 multumesc mult pt filmse opreste la acest pas,am selectat pe rand de la serial cele 3 COMfolosesc AD-PIC02,si cu o memorie pusa,si fara memorie Link to comment
elmar Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 avind in vedere ca e o interfata simpla...e posibil sa aveti aceasta eroare....dati ok si continuati ...incercati (pentru inceput) sa cititi o memorie din tv("gata scrisa" de procesor)...astfel va ve-ti da seama care din cele trei "com" e cel bun...(bifatile pe rind)pe urma ,daca reusiti sa "cititi " o memorie ...treceti la scrierea unei noi memorii cu un dump adecvat...(atentie.. ca memoria sa aiba capacitatea de a prelua informatia din acel dump..altfel va va da eroare) Link to comment
Guest Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 cu comanda "read all" ,se aprinde led-ul verde dar apare mesajul urmator Link to comment
elmar Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 am pus o poza cu unele explicatii ...poate va ajuta... Link to comment
Recommended Posts