Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt SCHNEIDER


Recommended Posts

acest televizor este un schneider scenario1960 model dtv5617.eu nu am reusit sa identific sasiul.are in sursa ci TDA16846 si mosul stp4n... si mai are un ci 62p03/fch si 2 optocuploare.procesorul este ST92R195B0/EPF SI MEMORIE 24C32.poate cineva sa ma ajute cu o schema?

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

este vorba de un sasiu TV17 al cariu sursa de alimentare nu porneste.sursa este cu tda16846 si nu porneste.tot in interiorul sursei, mai este un integrat pe care scrie 62p03, despre care am gasit ca se numeste ST62P03BMA/CCE...led-ul de st-by se aprinde, dar sursa nu porneste.am verificat in grila finalului de sursa si am vazut ca vin impulsuri, dar sursa parca este blocata.am gasit pe traseul de 5 volti scurtcircuit si am identificat ci K6T4008C1B-GB55 in scurt si l-am eliminat, iar scurtul a disparut. NU L-AM INLOCUIT, dar ma asteptam ca sursa, nemai avand niciun scurt va porni...dar nu porneste.stie cineva ce face acest ci (pare o memorie RAM).?DE UNDE IL POT CUMPARA?ar fi trebuit sa porneasca sursa fara el?( eu suspectez ca aparatul s-a stricat in urma unei furtuni)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines