Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema usb


Guest razvan32

Recommended Posts

Guest razvan32

Buna ziua! Am un stick bluthu, dar nu m-l mai recunoaste laptopu, desi in alt calculator am incercat si merge perfect.Aveti idee despre ce este vorba? Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Buna seara ! Pai daca va merge mausul si cu stick-ul de memorie nu are nimic porturile usb. :da Eu cred ca este din wind......Dar apropo de cand nu va mai merge acel stick bluetooth pentru ca daca stiti de cand nu va mai merge,poate scapati de munca,adica de reinstalat wind.......din nou,eu asi zice sa incercati sa-i dati un restore la wind......cu cateva zile sau cu o saptamana.Succes !!!

Link to comment
Guest razvan32

Problema rezolvata.Reinstalat windos, merge perfect acum cu o mica exceptie.cu cateva zile inainte sa fac aceasta reinstalare descarcasem de pe net varianta libera (60 zile) de office 2010.Dupa ce am reinstalat windos nu mai pot instala aceasta varianta (nici ceea veche descarcata acum cateva zile cu pinul aferent, nici daca descarc alta varianta cu pin nou), instaleaza si cand se apropie de final imi da eroare ceva de genul caz nu se poate instala pe acest computer.Astept sugestii! Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines