Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program de trimis spamuri


Recommended Posts

Am o rugaminte unde gasesc si eu un program care sa trimita spamuri la o anumita adresa de mai multe ori pe zi ? Primesc mereu mesaje de la o firma prin care tot imi trimite mesaje sa cumpar baze de date cu e-mailuri. Toate metodele incercate de mine nu au avut succes: dezabonare, mesaje de raspuns cu injuraturi la adresa lor daca mai trimit mesaje, amenintari, etc. Acum as vrea sa-i bombardez si eu cu mesaje, poate se invata minte.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

din pacate un astfel de software nu exista. Si chiar daca ar exista, pe ce adresa le trimiti ? Si eu primesc o groaza de spam-uri de la diversi, iar adresa nu o poti vedea, (ceva de genul khfkshcsdkcvnijwecdocm,[email protected]), mai mult, se trimit prin proxy.Daca ai insa adresa (care repet, poate parea valabila, dar de fapt nu e) incearca cu un client de e-mail. sa ii faci un schedule sa trimita un mail-spam compus de tine la diverse ore si cu o anumita frecventa.

Link to comment

Încearcă aşa:

 

- intri pe adresa ta de mail

- options (1)

- mail options

- blocked addresses (2)

- add an address > introduci adresa celui care te deranjează, apoi îi dai add (3)

 

Posted Image

Link to comment

Cei care se ocupă de spam, folosesc adrese de email create special pentru spam, un eventual contraatac nu îi deranjează cu nimic...Software pentru a face spam există, dar nu free. Majoritatea softurilor "create în acest scop" şi care se găsesc free sunt keyloggere, deci atenţie !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines