Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prindere memorii smd


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu-i scump deloc.Il folosesc de vreo 4 ani zilnic si inca tine.Plus usurinta in lucru.Eu cand mi-am cumparat mi-am luat doua sa am unul in caz ca se strica si inca nu s-a stricat.Deci unul folosit 4 ani si unul nou neatins care il tin de rezerva.Cat despre pretul unei interfete hai sa fim seriosi.Un Beepro2 este peste 1000 de euro,sau un Xeltec .Eu am Beeprog care luat atunci cand l-am luat a fost ceva bani dar nici nu am probleme cu cititul memoriilor .

Link to comment

Eu am un AD MEM03 caruia eu i-am zis "bun" si pe care am dat 99 lei, pret in care sunt inclusi si niste virusi pe CD-ul cu softul.M-am gandit ca trebuie sa existe o solutie pentru prinderea memoriilor smd, am cautat eu cate ceva dar negasind am deschis acest topic care m-a luminat dea dreptul. Pana acum m-am chinuit si am montat memorii normale in locul celor smd.

Link to comment

in urma cu aproximativ 2 ani am vazut intr-un magazin specializat din buzau un astfel de cleste si costa 70 ron. eu nu am fost atent la pret si i-am intins vanzatorului 7 ron,acesta a zambit si mi-a zis sa fiu atent la pret. :rade: am considerat ca este foarte scump si m-am hotarat sa-mi construiesc o placuta adaptoare ca cea de mai jos care se gasea(gaseste) la firma ADE......DA din Craiova.aceasta costa aproximativ 3 ron(mai putin decat transportul). :ras: la aceasta placuta se poate cositori o lamela oteloasa (acolo unde este acel dreptunghi ) care sa tina memoria in contact cu cablajul fara a o tine presata cu degetele cateva secunde cat se face programarea acesteia.eu personal folosesc acest adaptor construit de mine ca cel din imagine si sunt foarte multumit de el.memoria o tin apasata cu degetele cateva secunde cat dureaza programarea.post-8232-139829450208_thumb.jpgv-am trimis un mesaj privat cu linkul de unde puteti comanda acest adaptor.nu vreau sa se considere reclama pe forum.

Link to comment
  • 1 month later...

Vrand sa fac o treaba buna mi-am tras adaptorul din prima imagine. Ma asteptam ca atunci cand ii pun memoria smd, terminalele de la capatul celalat sa se potriveasca in soclul programatorului. Dar nu cad pe soclu deoarece bratele clestelui sunt prea deschise, mai mult decat atat acele terminale nici nu intra in soclul programatorului. Regret ca nu am facut alegerea din poza a doua.Voi ca adaptari ati facut? o poza ceva daca se poate.Multumesc.

Link to comment

Eu folosesc pomona 5250 de multi ani si sunt foarte multumit.legaturile intre terminale si interfata le-am facut cu fire pe care le-am cositorit pe un soclu ncu 8 pini pe care il conectez la interfata.As il pot folosi sa citec si in circuit acolo unde este nevoie.

Link to comment
  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines