Guest dannygambino Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 salut, am un Alpine CDE-9843R cu "final ars" din cate mi s-a povestit si as vrea sa il repar, caut daca e pe cineva din berceni daca e sa mi-l poata repara si eventual sa-mi faca si legaturile in masina pentru inca 2 difuzoare (acum am o solenza si pe ea cass-ul original care e stereo). Link to comment
filypvas Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 salut, am un Alpine CDE-9843R cu "final ars" din cate mi s-a povestit si as vrea sa il repar, caut daca e pe cineva din berceni daca e sa mi-l poata repara si eventual sa-mi faca si legaturile in masina pentru inca 2 difuzoare (acum am o solenza si pe ea cass-ul original care e stereo).Posteaza aici viewforum.php?f=61 poate se gaseste cineva sa te ajute Link to comment
alpine_clarion Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 cel mai simplu e sa-i pui un amplificator extern. Link to comment
dan cod Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 cel mai simplu e sa-i pui un amplificator extern.Adica sa carpesti. Cat se poate repara nu merita carpit nimic. Link to comment
Recommended Posts