Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Vlad Mihai

windows 8

Recommended Posts

Monitorul are cumva touchscreen? Altminteri nu are rost win8, mult mai potrivit e 7-le...Iar la configuratia aceea, fara suparare, cea mai buna solutie e un XP sau ceva Linux.Placa video e complet depasita, cel mai probabil nu poseda Pixel Shader 3.0 si Vertex Shader 2.0, deci Vista/7/8 vor merge greu cu interfata Aero.Nici procesorul nu exceleaza.

Link to comment
Share on other sites

7300 are pixel shader 3.0. Windows 7 va merge bine. La 8 e o porcarie meniul ala, sper ca in final sa scoata varianta separata pt sistemele fara touchscreen, altfel e o idiotenie. Trebuie munca in plus sa'l faci exact ca 7, si dupa ce faci asta, e... windows 7, nimic diferit. Deci pune 7 si gata.

Link to comment
Share on other sites

Guest tigara_electronica

Personal nu cred ca Windows 8 va fi mai bun decat Windows 7 pentru ca cei de la Microsoft ne-au obisnuit sa scoata o versiune buna alta rea … asa cum a fost si cu Windows Vista care nu a fost o versiune prea reusita de windows … deci eu sunt destul de sceptic cu privire la Windows 8.

Link to comment
Share on other sites

Windows 8 este o varianta complet reconstruita fata de W7, si este adaptat in special pentru tablete, si dispozitive touch în general.Noua interfaţă este perfect utilizabilă şi pentru cei care preferă încă mouse-ul şi tastatura clasică, si are posibilitatea de a opera si in interfata Windows clasica (imbunatatita fata de cea afisata in Windows 7)Windows 8 consuma si mai putine resurse fata de W7.Plus o lista intreaga de imbunatatiri, si drivere noi.Data de aparitie oficiala 26 octombrie 2012, insa nu se stie cate tipuri de sistem vor fi disponibile.Parerea mea este ca Windows 7 este cea mai reusita varianta de Windows de pana acum, din toate punctele de vedere.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines