Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
robert1000

Pareri tv Sharp

Recommended Posts

Cineva are de vanzare un tv sharp, ceva mai vechi (neplat), si as dori sa stiu daca e buna aceasta marca, adica daca tv-urile fabricate de dansii sunt rezistente sau nu. Are sau a avut careva pe aici tv Sharp, sa-mi dea si mie un sfat?Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

este un model destul de vechi (aprox.1990)este fiabil, faceti o cura de condensatoare (cele din sursa, daca e cazul si nu au fost schimbate)eventual ceva lipituri reci mai apar la acest model.tubul este ok ?(are totusi 20 de ani)acum pretul...

Link to comment
Share on other sites

Tubul se vede bine, cu contrastul la maximum culorile sunt foarte puternice. Reglajele de imagine nu sunt asa "fine" ca la un Panasonic sau Sony, dar e ok, se vede ok... Am vazut destul tv-uri pana acum cu tubul destul de uzat, si stiu cat de palid se vede un tub "pe duca", nu cred ca e cazul. Pe eticheta din spate scrie totul in germana....o fi fabricat in Germania?!Are un sasiu fiabil acest tip de tv? ca vreau sa-l folosesc in bucatarie, si o sa trebuiasca sa mearga destul de mult.

Link to comment
Share on other sites

Tuburile utilizate de Sharp au fost foarte bune. Eu doar l-as aspira (deoarece intr-o bucatarie sunt aburi si fum si se imbiba praful pe piese ceea ce conduce la o mai proasta racire a componentelor) si i-as face o tura de lipituri (daca e cazul), schimbat conzii din sursa si vertical, cum a spus colegul mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines