Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest storm4it

ma puteti ajuta la constructia unui amplificator?

Recommended Posts

Guest storm4it

buna seara, am dori sa fac de la 0 un amplificator.am de la un sistem genius 5.1, 2 boxe de 75w/8ohmi, si as vrea sa fac un amplificator stereo cu aceste boxe. daca ma puteti ajuta cu scheme, desene, ncesar de piese ceva sau niste sfaturi, sunt binevenite!mentionez ca am cunostinte in domeniu, am in spate un liceu de telecomunicatii, dar nu mi permite timpul prea mult sa caut!o seara buna va doresc

Link to comment
Share on other sites

nu vreau sa fiu rau....dar daca dadeai cautare gaseai multe despre 5.1 ......cum sa faci amplificator din el....cauta schema si studiazo....ca este pe forum.spor la treaba ai apoi hai cu nelamuriri.

Link to comment
Share on other sites

Guest storm4it

eu vreau sa fac unul curat,de la zero.cablajele mi le fac singur, imi iau necesarul de piese si mi le montez singur.pe partea de audio nu prea am avut contact, eu sunt cu laptopuri, repar laptopuri si chestii de genul.chiar am dat o cautare de amplificator stereo 2x50, 2x65, 2x75, si nu am gasit nimic relevant!ma refer la faptul k, o schema ceva, pe care cineva a mai facut o si merge, functioneaza, ca asa e netul plin de scheme electronice, si n as vrea sa arunc banii pe fereastra experimentand.

Link to comment
Share on other sites

Un bun inceput ar putea fi ceva pe baza CI-urilor LM3886 sau TDA7294. ( nu neaparat ordinea asta)Cu o sursa teapana de +/-35 Vcc o sa ai un sunet bun in raport cu investitia facuta.Nu te arunca din prima la nave spatiale!Sunt destule topicuri despre aceste integrate. Trebuie doar sa citesti.Toate cele bune,Mircea.

Link to comment
Share on other sites

Guest storm4it

geniusul oricum vreau sa il dezmembrez.sa il dau pe componente, dupa nevoile fiecaruia. am specificat ca am oprit de la sistem doar 2 boxe de 75 de w/8ohmi.vreau sa fac un amplificator de la zero.incepand de la cablaj pana la primul start. :freaza:

Link to comment
Share on other sites

Guest storm4it

ma repet inca odata pt. cei ce nu au inteles ce am spus !!!!!! nu vreau sa fac amplificator din sistem 5.1 . am doar 2 boxe de la acest sistem pe care vreau ssa le folosesc la um amplificator, facut de la zero!

Link to comment
Share on other sites

Guest storm4it

poate ca acum ai inteles intentia mea, @iod2 !! citeste mai bine ce am scris mai sus, k ai inteles gresit!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines