Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest ionell2009

Daewoo ami-810l

Recommended Posts

Guest ionell2009

Salutare ! Am si eu o problema cu o combina audio marca daewoo ami-810l , sambata a mers cam 12 ore pe auxiliar conectata la un laptop fara probleme . Duminica am mutato in alt loc la fel am conectato la laptop a mers cam jumatate de ora dupa care nu sa mai auzit nimic , problema este ca totul functioneaza normal toate ledurile , butoanele si display-ul functioneaza , doar ca nu se mai aude ma poate ajuta cineva cu un sfat . Am inteles ca ar avea un mod de protectie in caz de scurt circuit , e posibil ca difuzoarele sa fi fost conectate gresit si sa intre in mod protectie si daca da cum o fac sa iasa din acel mod ? Multumesc , o seara placuta tuturor!

Link to comment
Share on other sites

semnalul audio e mufat corect ?, mai exact daca nu ai incurcat vre-o mufa , sau a cedat cablul ce vine din laptop...verifica din nou setarile combinei, stiu ca pare simplu dar am patit ...nu am gasit prea multe despre combina asa rapid cu goagle , boxele sunt cu cablu normal cu 2 fire sau sunt cu iesire separata pentru bass si alta pentru inalte?daca e normal cu 2 fire nu prea ai ce gresi la montare decat daca faci scurt intre fire. daca inversezi + cu - tot suna(de cele mai multe ori prost) dar suna. verifica sa nu ai lite la capete la fire care nu intra in mufa si ating celalalt cablu. presupun ca e cu cleme pe arc prinderea. daca ai vre-o sarmultita ce face scurt pe un canal si intra in protectie, inlaturi scurtul si merge si ai grija pe viitor. din experienta nu prea am vazut combine sa scape la scurt pe iesire dar cine stie.

Link to comment
Share on other sites

Guest ionell2009

Pai nu am mai incercat pornire de pe laptop am incercat din ea pe FM si acleasi lucru nu merge , boxele au iesire + , - cu fir rosu- negru e greu sa gresesti e posibil ca atunci cand a fost mutata sa fi fost gresit , nu sunt sigur 100% dar cred ca sa ars ceva pe acolo, am impresia ca miroase si putin a incins prin ea . Da ai dreptate prinderea e cu cleme numai ca cele de la - sunt rupte dar sigur face contact a mers asa in prima zi . Oricum daca mai exista alte solutii astept daca nu asta e , caut sa o repar la un specialist sau o arunc la gunoi Mutumesc pentru raspuns .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines