Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest dorin_v70

Problema Samsug SyncMaster 204B

Recommended Posts

Guest dorin_v70

Salutare! problema e urmatoarea: am inlocuit condensatorii sursei-invertor (2x820uF, 3x 330uF), se aprinde ledul de sub butonul de pornire dar nu reactioneaza in nici un fel cand il apas, in schimb daca tin apasat simultan pe butoanele Menu si Auto timp de 2-3 secunde ecranul se aprinde si apar succesiv ecranul alb, apoi ceva gen o mira orizontala in scala gri si apoi negru, ca si cum ar efectua un test! Banuiesc ca invertorul si lampile nu au nimic, altfel nu s-ar aprinde,dar unde ar putea fi problema? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Guest dorin_v70

Tastatura defecta.

tastatura calculatorului sau butoanele monitorului? oricum, mi-ai dat o idee pe care mi-a mai sugerat-o cineva si pe care nu am luat-o in calcul considerand-o ca fiind imposibila! defecte push-urile sau panglica de la ele! ms, o sa verific!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines