Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon PowerShot A80


Recommended Posts

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hmmm. Buna aparat. Lentile faine, senzor mare. Sa faci niste poze in lumina mai slabuta si sa le expui. Stiu ca se descurca binisor.Pai te joci cu Shutter Priority si astepti picatura. Una o iesi bine :finga: .

Link to comment

am pozat chiuveta din toate unghiurile :goodman: ,dar e total nesatisfacator.adica nu-mi iese ce as vrea eu.dar mai insist dupa ce imi mai iau un rind de baterii ,ca acumulatori nu am.aparatul asta papa baterii de ma baga in faliment...e normal? :rolleyes:

Link to comment

Hmmm.

Ai dreptate nicul. Fara acumulatori. Hmmm.

Cei de la Elsaco aduc marfa Lenmar. Sunt destul de bunisori si ieftini.

Daca gasesti prin oras Elsaco, aduc la comanda cam tot ce e pe site-ul lor. Si mare parte din marfa vine din state(Lenmar produce in China dar ajunge via state :smt059 ). Sunt destul de seriosi daca nu te deranjeaza vreo 2 saptamani de asteptat sa vina coletul(ma refer la ce nu au prin tara).

 

Incarcatoare:

http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/pag ... E&sort=asc

 

Acumulatori:

http://shop.elsaco.com/ais2002/shop/page.php?third=Rechargeable%20Batteries&third2=Chargers%20LENMAR

 

Un set de 4 AA 2500 mAh costa mai putin de 400.000(si-ti sunt de folos vreo 2 seturi din cate stiu) iar un incarcator de 6 ore(nu ma incanta rapid chargers) plus 4 acumulatori de 2300 mAh ajunge pana in 800.000.

In afara sunt destul de laudati acumulatorii Lenmar insa la noi s-a auzit mai putin de ei.

 

Am mai avut acumulatori "Made in Japan" Sanyo dar a crapat unu' din ei. Dupa vreo 4 incarcari. :toimonster: Ori stau prost cu CTC-ul ori a fost trantit bine. Insa un set de GP care a intrat in scurt(recunosc din vina mea) de s-a topit folia au mai rezistat 2 ani de utilizare la greu :drinkers: .

Acum am luat si doi Sony de 2500(scumpi tare:320.000 perechea) si se pare ca merg prea bine. Adik ma enerveaza ca tin prea mult. Se descarca celalalt set inainte sa-l golesc pe asta. :finga:

Insa din cate am vazut astia Sony rup da se "rup" destul de repede. Viata scurta da fericita. :yawinkle:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines