Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fisher fm- 2121l

Recommended Posts

salut.ma puteti ajuta va rog cu documentatia la un tuner fisher fm- 2121l .in special specificatiile transformatorului de alimentare ma intereseaza.multumesc

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dani j

3

• radu ionel

2

• traianpop

1

• zvasile

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

salut.ma puteti ajuta va rog cu documentatia la un tuner

fisher fm- 2121l .in special specificatiile transformatorului de alimentare ma intereseaza.multumesc

________________________________A Nu se confunda ;trafo de alimentare=trafo Chopper sursa ...cu... trafo de linii,care din ele mai exact...si de ce vreti sa-l schimbati(ce anomalie prezinta???)cu ce este echipata sursa in primar si ce tensiuni trebuie sa scoate in secundar...

Cu respect, domnule radu ionel, dar fiind tuner nu cred ca are traf linii...Dar cel care a intrebat cred ca a gresit topicul.

fisher fm- 2121l .in special specificatiile transformatorului de alimentare ma intereseaza.multumesc

_________________________________________________________Nuuuu~~~!!!,eu am interpretat gresit....,este vorba de un tuner la cara se solicita info ptr.trafo de retea(de alimentare).Gindindu-ma la tv fisher ,am pus o intrebare nejustificata...i-mi cer scuze ptr greseala!!!

________________________________A Nu se confunda ;trafo de alimentare=trafo Chopper sursa ...cu... trafo de linii,care din ele mai exact...si de ce vreti sa-l schimbati(ce anomalie prezinta???)cu ce este echipata sursa in primar si ce tensiuni trebuie sa scoate in secundar...
nu e sursa in comutatie,e un simplu traf de alimentare care este ars.traf pe 220v cu 2 tensiuni in secundar

nu e sursa in comutatie,e un simplu traf de alimentare care este ars.traf pe 220v cu 2 tensiuni in secundar

poate are incorporata siguranta termica pe primar si e arsa,uitate si vezi...

poate are incorporata siguranta termica pe primar si e arsa,uitate si vezi...
e scrum tot primarul,a intrat faza pe nul (380) .avea siguranta dar ....multumesc.