Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CT Immergas Eolo 23 second hand

Guest avo67

Recommended Posts

Guest avo67

Salut tuturor de pe forum, este prima mea postare si incep cu o problema "arzatoare".Am o casuta de vacanta langa Bucuresti si de 2 ani, iarna in weekend-uri, incalzeam o camera cu o soba pe butelie. Am primit de curant de la o cunostinta care avea tot de la o cunostina o centrala termica model Immergas Eolo 23kw pentru a o monta la casuta de la tara (pe GPL cu schimbarea setului de duze).Acum vine problema: as dori sa o probez inante de a investi in instalatia aferenta, tevi, calorifere, robineti. Am alimentat-o la 220V si se aprind led-urile si, conform cartii tehnice, codul de aprindere spune ca nu este presiune in instalatia de incalzire (calorifere). Deci se pare ca cel putin nu este arsa.As dori totusi sa o ii fac o verificare ca sa fiu 100% sigur ca este intradevar functionala, atat pe incalzire cat si pe ACM. Imi puteti da un sfat? Eventual sa merg undeva cu ea pentru o proba/revizie integrala?Multumesc anticipat pentru orice sfat/indrumare.alin

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Popular Days