Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Panasonic tc14s3rc


Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

In primul rand, nu este tv-ul meu. Cineva a vrut sa mi-l vanda la un pret mic, si am mers sa-l vad. Atata tot. Si am zis sa mai cer o parere, sa vad daca-l pot repara. Deci nu aveam cum sa-l desfac si sa ma apuc sa fac masuratori.Cred c-am sa renunt pana la urma. Multumesc tuturor!

Link to comment

Pai daca l-ai vazut si-ti place,mai scade din pret>>ia-l acasa si remediaza-l.Asa..doar pe afara...si marul este frumos!!! Cu un minim de efort si putina atentie,se poate rezolva ...Da afara capacul de la tuner si refa lipitura de la firul cald(cel din centrul mufei de antena din interiorul selectorului),cu atentie-vizioneaza zona lipiturii cu o lupa,ptr. a nu face scurt cu masa(poate avea crater /contact rece).Montezi la loc capacul(altfel imaginea se vede cu interferente).Refa cu aceasta ocazie si lipiturile pinilor tunerului pe sasiu.

Link to comment

Proprietarul nu vrea sa ma scada din pret, si m-am gandit mai bine ca, cu cateva zeci de ron in plus, cumpar unul bun. Nu are rost sa ma mai complic, pentru ca pretul cerut nu e chiar derizoriu. Iar tubul pare destul de uzat, culorile fiind oarecum sterse si contrastul destul de slab.(P.S. De ce sa dau 80ron pe un tv defect, cand la 120 iau unul bun?)Multumesc pentru ajutor, dar am ajuns la concluzia ca nu merita!Sanatate!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines