Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bluesky BST 2104


Recommended Posts

La acest tv sasiu PT90 tensiunea pe sursa nu e stabila drept urmare dimensiunea orizontala si verticala se modifica foarte mult.Am controlat si schimbat o gramada de componente pe sursa(toti electrolitici ,TDA 16846 FET).Am pus de proba o sursa UPS001 dimensiunea orizontala este ok dar tremura imaginea ca naiba.Acum tensiunile sint toate ok.Am presupus ca e STV 2248 de vina.L-am schimbat dar face la fel.Tremuratul imaginii e la fel pe tuner sau pe AV.A mai gasit cineva defectul asta?

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

...nu ''scuipa''FIT trafo linii pe undeva si nu se vede?? Cablul de FIT nu este iesit din lacasul lui din trafo??Ciuperca FIT este la locul ei,prinsa bine???In secundar tensiunea pe final linii oscileaza si ea???Pare a fi filtraj pe 300v ,dar daca spuneti ca l-ati schimbat...... :nas:

Link to comment

verificati daca tensiunea de 8v este stabila si cea de 16 v de la driverul linii...CD01 verificat?Daca aveti cu ce..verificati forma impulsurilor linii incepind de la pinul junglei(h-out) pina la baza finalului linii.

Link to comment

Multumesc de sfaturi dar am abandonat televizorul.Nu merita timpul pierdut.Era al unui prieten din cauza asta am insistat mai mult ca de obicei.

pastila de cauciuc din interiorul trafo linii care face contact cu fisa de fit este carbonizata.de obicei eu le gauresc in lateral cu bormasina si lipesc fisa direct,fara pastila.
Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines