Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest SIG

Recuperare poze de pe CD.

Recommended Posts

Guest SIG

A venit cineva la mine sa-i pun niste poze ce le avea in aparat.Le-am pus cu Nero,dar tipul nu mi-a zis ca mai avea poze pe CD,eu am crezut ca e gol, si in consecinta acum nu vad decat ultima aplicatie ce am facut-o eu,pozele mai vechi ce le avea nu se mai vad.Cum reusesc sa i le recuperez pe cele de dinainte?Merci?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest SIG

CD-ul este un CD-R.Aplicatia mea a scris-o langa cea precedenta,mai era spatiu destul pe cd,dar a blocat-o pe precedenta aplicatie,adica pozele pe care vreau sa le recuperez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rescri cd-ul , nu mai stiu exact ce am facut dar a mers la mine , am patit exact la fel .. , incepi sa rescrii cd-ul cu fisiere mici ca sa nu ocupi spatiu degeaba , tie ti-a creat un nou lead in care l-a anulat pe primul , procesul de scriere incepe cu lead in ca cdromul sa stie de unde sa inceapa sa citeasca si cu lead out la sfarsit , la continuare sesiune , nu mai face lead in , incearca sa dai din nou sa scrie cu continuare de sesiune , poate reusesti , stiu ca l-am scris de v-ro 4 ori dar a iesit pana la urma

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SIG

Spilul sta in a bifa optiunea de multisesion disc,care pana nu demult am crezut ca se refera la faptul ca poti sa adaugi ceva nou,la ceva existent deja pe CD,dar nu e deloc asa.Eu insa n-am bifat acea optiune si ma tem ca mi-a blocat definitiv.Oricum ma intereseaza si faptul cum pot astia de la foto sa adauge poze cand mergi din cand in cand pe la ei sa-ti developeze un nou film si ti le pun in continuare pe acelasi CD,sau aduna tot nou + vechi si le pun pe alt CD? Mie mi-au spus ca pot sa puna in continuare pozele noi langa cele vechi,ma gandesc ca pe acelasi CD,sau dau ei un CD blank din "partea casei"?P.S.Merci de ajutor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

deschizi neroinchizi fereastra de wizardla meniu , sus la Nero, dai la "recorder" si alegi otiunea "save track"alegi track-ul caare te intereseaza de pe CD si il salvezi ca imagineincarci imaginea in NERO image drive, si copiezi datele :smt003

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest SIG

Ma pun sa citesc manualul de utilizare,sa fiu mai documentat putin,si revin cu eventuale intrebari.Merci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.