Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recuperare poze de pe CD.


Guest SIG

Recommended Posts

A venit cineva la mine sa-i pun niste poze ce le avea in aparat.Le-am pus cu Nero,dar tipul nu mi-a zis ca mai avea poze pe CD,eu am crezut ca e gol, si in consecinta acum nu vad decat ultima aplicatie ce am facut-o eu,pozele mai vechi ce le avea nu se mai vad.Cum reusesc sa i le recuperez pe cele de dinainte?Merci?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

CD-ul este un CD-R.Aplicatia mea a scris-o langa cea precedenta,mai era spatiu destul pe cd,dar a blocat-o pe precedenta aplicatie,adica pozele pe care vreau sa le recuperez.

Link to comment

rescri cd-ul , nu mai stiu exact ce am facut dar a mers la mine , am patit exact la fel .. , incepi sa rescrii cd-ul cu fisiere mici ca sa nu ocupi spatiu degeaba , tie ti-a creat un nou lead in care l-a anulat pe primul , procesul de scriere incepe cu lead in ca cdromul sa stie de unde sa inceapa sa citeasca si cu lead out la sfarsit , la continuare sesiune , nu mai face lead in , incearca sa dai din nou sa scrie cu continuare de sesiune , poate reusesti , stiu ca l-am scris de v-ro 4 ori dar a iesit pana la urma

Link to comment

Spilul sta in a bifa optiunea de multisesion disc,care pana nu demult am crezut ca se refera la faptul ca poti sa adaugi ceva nou,la ceva existent deja pe CD,dar nu e deloc asa.Eu insa n-am bifat acea optiune si ma tem ca mi-a blocat definitiv.Oricum ma intereseaza si faptul cum pot astia de la foto sa adauge poze cand mergi din cand in cand pe la ei sa-ti developeze un nou film si ti le pun in continuare pe acelasi CD,sau aduna tot nou + vechi si le pun pe alt CD? Mie mi-au spus ca pot sa puna in continuare pozele noi langa cele vechi,ma gandesc ca pe acelasi CD,sau dau ei un CD blank din "partea casei"?P.S.Merci de ajutor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines